Fitnes program Jaka kao Keva:

osnovni deo programa:

Check icon photo
4 nivoa vežbi
Check icon photo
Predavanje o disanju
Check icon photo
Predavanje o trbušnom pritisku
Check icon photo
Predavanje o mobilnosti i istezanju
Check icon photo
8 vežbi za mobilnost i istezanje
Check icon photo
GRATIS vodič za opuštanje vagine (vrednost 19e)

Fitnes program Jaka kao Keva je prvi fitnes program u Evropi sa holističkim pristupom čoveku kao celini. On ima dva dela.

Prvi deo je Osnovni deo koji za cilj prenstveno ima povezivanje uma sa telom, i uvežbavanje samokontrole tela kroz disanje i pokret. Kako smo svedoci užurbane svakodnevnice i kako sami živimo istu, tako to ima uticaj na naše celokupno zdravlje i diskonektovanost od uma i tela. Žene koje su prošle kroz trudnoću, diskonekciju osećaju još snažnije. Program je u video formatu i izvodi se po principu vođenog treninga u kome ja radim i objašnjavam sve detaljno.

Icon of step number one

I nivo: akcenat je na ispravljanju pogrešnog obrasca disanja i povezivanju dijafragme sa mišićima kaličnog dna, koji treba da rade sinhrono. Ovaj nivo je ujedno i najzahtevniji, ne u fizičkom već u psihičkom smislu, jer je kod većine žena prisutan pogrešan obrazac disanja koji treba ispraviti, kako bi telo funkcionisalo u optimalnim uslovima što u miru, što u aktivnom stanju.

Icon of step number two

II nivo: ovde je ključ u povezivanju disanja i mišića koji su zaduženi za stabilnost našeg tela, a to su: mišići karličnog dna, mišići stomaka, dijafragma i multifidni mišići leđa. Njima najveću podršku daju mišići zadnjice koji se u ovom nivou takođe aktiviraju.

Icon of step number three

III nivo: kada pomeramo noge i ruke, treba da postoji kontrola centra tela u njihovom pomeranju, stoga je to ono što se u ovom nivou uči, a uz dodatne vežbe stiskanja u različitim pozama se obezbeđuje dodatan rad na snazi mišića zaduženih za stabilnost tela.

Icon of number four

IV nivo: u ovom nivou se aktiviraju mišići celog tela, i konačno se iz ležećeg položaja, u kome su se radile sve vežbe iz prethodna tri nivoa, prelazi u sedeći i stojeći. Sve ono što je naučeno se sada primanjuje na celo telo, i sprema se za nastavak drugog dela programa.

Kao što auto ne vozi tebe, nego ti voziš auto, tako treba i ti da budeš ta koja kontroliše svoje telo, a ne ono tebe. Ne treba da imaš strah od svog tela jer ne možeš da predvidiš da li će te telo izdati i u trenutku izazvati bol, nelagodnost, bežanje mokraće, jer si recimo, potrčala za busom, ili podigla svoje dete.

Fitnes program Jaka kao Keva:

napredni nivo programa:

Check icon photo
Program za žene koje nisu mame
Check icon photo
Program za mame
Check icon photo
Program za žene sa prolapsom
Mesečna članarina: 27€
Detaljnije o programu

Drugi deo programa se razlikuje za žene koje nisu mame, za mame, i za žene sa prolapsom (spadom).

Nije prirodno da žena koja nije mama trenira po istom programu kao ona koja je mama, jer se telo u trudnoći promeni, a tim promenama se i fitnes program mora prilagoditi.

Takođe, žena sa prolapsom nekih od karličnih organa ne može da trenira po istom programu kao žena koja nema taj problem, jer se posebna pažnja treba posvetiti razlici u raspodeli snage mišića celog tela i njihovim međusobnim odnosima kod žena sa prolapsom.

Vodič za opuštanje vagine
Check icon photo
pdf vodič u slikama
Check icon photo
detaljno uputstvo
Check icon photo
10 vežbi za opuštanje vagine i celog tela

Vodič za opuštanje vagine je instant vodič za opuštanje mišića karličnog dna zbog preterane tenzije istih koja je ili emotivnog ili fizičkog porekla.

Stanja u kojima prirodno postoji tenzija mišića karličnog dna su: endometrioza, bolni odnos, zatvor, bolna menstruacija, vaginizam, vulvodinija, seksualna trauma, hemoroidi, bol u donjem delu leđa, loše držanje, bol u kukovima, disfuncija zgloba vilice, bol u trtičnom predelu, anksiozni poremećaji, peaktivna bešika, urinarna inkontinencija, anorgazmija, intersticijalni cistitis...

Video vodič za samopregled vagine
Check icon photo
Video snimak
Check icon photo
Osnovno objašnjenje o najčešćoj patologiji
Check icon photo
Test tonusa, jačine, brzine, koordinacije i vaginalnog pulsa
Check icon photo
Mogućnost sa ili bez pomoći interpretacije rezultata
Check icon photo
Popust uz kupovinu osnovnog dela fitnes programa #Jaka kao keva

Cena Vodiča za samopregled bez pomoći tumačenja: 24€ (18€ sa popustom uz kupovinu programa)

Cena Vodiča za samopregled sa tumačenjem: 27€ (24€ sa popustom uz kupovinu programa)

Video vodič za samopregled vagine, tačnije pregled mišića karličnog dna je provera zdravlja mišića karličnog dna u cilju detekcije problema povezanih sa njihovom jačinom, tenzijom, brzinom i koordinacijom, a koji se tiču slabosti vaginalnih zidova, detekcije prolapsa, fizičkih razloga za slabost ili odsustvo orgazma.

Radionica Vagino, kako si?
Check icon photo
Predavanje bez dlake na jeziku
Check icon photo
Sve o anatomiji genitalnog i karličnog pojasa sa naglaskom na anatomiji i funkciji klitorisa
Check icon photo
O seksualnom nagonu i njegovoj prirodi
Check icon photo
O svemu što hrani i ubija libido
Check icon photo
Vaginalni samopregled

Popust od 30% se može ostvariti uz kupovinu osnovnog dela fitnes programa Jaka kao keva

Radionica je namenjena svakoj ženi koja ima želju da se upozna sa svojim telom i njegovom najintimnijom anatomijom i funkcijom, kao i sa svojom seksualnošću. Zašto naša vulva izgleda baš tako kako izgleda kakvu funkciju imaju svi delovi na njoj? Koliko je važno za celokupno zdravlje žene da ima zdrav seksualni nagon i na koje načine on treba da se neguje? Kako prilagoditi ishranu da bi se pojačao libido? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćeš u ovoj Radionici dobiti odgovor.

Izvođenje vaginalnog samopregleda je još jedna vrednost koja se uči na ovoj radionici. Cilj samopregleda je provera zdravlja mišića karličnog dna u cilju detekcije problema povezanih sa njihovom jačinom, tenzijom, brzinom i koordinacijom, a koji se tiču slabosti vaginalnih zidova, detekcije prolapsa, fizičkih razloga za slabost ili odsustvo orgazma.

Vebinar OD MOZGA DO VAGINE
Check icon photo
Sve o psihofizičkoj vezi tela i seksualnosti
Check icon photo
Povezanost mozga i vagine
Check icon photo
Povezanost vilice, glasa i vagine
Check icon photo
Kako svesno povećati mir u sebi i probuditi svoju seksualnost

Fizičko telo je neodvojivo od psihe i svaki disbalans jednog, znači i disbalans drugog. Da bismo znali kako da svoje zdravlje i nagone držimo pod kontrolom, treba da se upoznamo sa time kako je telo povezano i na koji tačno način funkcioniše kao celina. Na drugačiji način je teško doći do osećaja sklada i jedinstva. Zato će na ovom vebinaru biti reči o neurološkoj i fizičkoj povezanosti mozga i vagine, materice, seksualnosti. O embriološkoj povezanosti vilice i mišića karličnog dna. O psihološkoj i fiziološkoj povezanosti telesnog načina izražavanja i seksualnosti. A za kraj, šta sve treba raditi da se održi optimum između telesnog i psihičkog, kako bi seksualni užitak bio na vrhuncu.

Vodič za VAGINIZAM
Check icon photo
88 strana detaljnog uputstva za prevazilaženje vaginizma
Check icon photo
Psihološka podrška
Check icon photo
Metode za retrening mozga i pobedu bola i spazma
Check icon photo
Uputstvo za korišćenje dilatatora
Check icon photo
Uputstvo za penetrativni odnos

Vodič za vaginizam je prvi vodič u Evropi za prevazilaženje ovog stanja koje uništava kvalitet života žena, ali i njihovih odnosa sa partnerima. Vaginizam jeste stanje koje ne može da se kontroliše, ali i stanje koje može da se izleči i prevaziđe uz pomoć ovog Vodiča.

Kada se radi o vaginizmu i rešavanju njega, najveća greška koja se pravi je upravo stav da je potrebno samo dovoljno raširiti vaginu, ali kako problem nije u uskoj vagini, već je problem neuromišićne prirode kome se treba pristupiti multidisciplinarno, baš kao što je ovaj Vodič i kreiran.

Vodič je napravljen tako da pruža adekvatnu psihofizičku podršku. Počevši od jutarnjih i večernjih rutina za umirenje nervnog sistema, pravilnih metoda disanja, vežbi za opuštanje, pravilnog odnosa prema problemu, upotrebe određenih vrsta čajeva, lubrikanata, dilatatora i detaljnog uputstva o koracima penetrativnog odnosa koji treba da bude uspešan i oslobađajuć.

Vodič za smirivanje upaljenih hemoroida
Check icon photo
Uvodno mini predavanje
Check icon photo
8 vežbi
Check icon photo
Doživotan pristup
Check icon photo
30% popusta uz kupovinu osnovnog dela programa #jakakaokeva
Check icon photo
Poručivanje na jakakaokeva@gmail.com

Kada su hemoroidi pod upalom, znači da su prošireni krvni sudovi oko aunsa prepuni krvlju, koja se ne pomera previše. Kako bi ih smirili je potrebno, pored uvođenja ishrane i odgovarajućeg unosa vode koja utiče na konzistanciju stolice, tu krv pokrenuti i olakšati cirkulaciju kako se kesice hemoroida ne bi još više punile. Upravo na ovom principu je osmišljen ovaj Vodič, koji se sastoji iz 8 vežbi koje će pokrenuti krv i na taj način ubrzati njihovo smirivanje. Pristup Vodiču je doživotan.

Osnovni fitnes program za trudnice
Check icon photo
4 nivoa vežbi koje su ujedno i fizička priprema za porođaj
Check icon photo
Vežbe za spuštanje bebe u karlicu i lakše otvaranje
Check icon photo
Vežbe za mobilnost i istezanje
Check icon photo
Uvodno predavanje o telu u trudnoći
Check icon photo
Predvanje o intraabdominalnom pritisku
Check icon photo
Predavanje o disanju
Check icon photo
GRATIS Vodič za smirivanje upaljenih hemoroida

Vežbanje u trudnoći treba da bude takvo da omogući budućoj majci da ojača one delove tela koji su u trudnoći pod najvećim teretom, kako bi se smanjio rizik za nastanak oboljenja koja će ostaviti trag na ženinom telu (poput hemoroida, prolapsa, dijastaze...), a to ovaj program itekako omogućuje. Sve vežbe su ujedno i sjajna fizička priprema za porođaj, jer će snaga delova tela koji se treniraju u mom programu dati snagu za brži i lakši porođaj.

Radionica VAGINA U BALANSU
Check icon photo
2,5h predavanja o svemu što utiče na imunitet vagine
Check icon photo
GRATIS pdf Vodič sa savetima za održavanje i praćenje adekvatnog vaginalnog imuniteta
Check icon photo
30% popusta uz kupovinu osnovnog dela fitnes programa #jakakaokeva
Cena: 77€ (Bez popusta)
Detaljnije o programu

Šta je to kiselost vagine, šta ga određuje, od čega zavisi? Kakav uticaj seksualni odnos i sperma imaju na vaginu? Koji su to mikroorganizami koji su zaduženi za stvaranje vaginoza i kako se protiv njih boriti? Šta kada su infekcije uporne? Kakav uticaj stres i ljubav imaju na vaginu? Ovo su samo neka od pitanja na koja je odgovor dat na ovom predavanju koje bi svaka žena koja ima problem sa infekcijama trebala da zna, ako želi da se protiv njih bori na pravi način.

PDF Vodič Vagina u Balansu
Check icon photo
PDF Vodič sa savetima za održavanje i praćenje adekvatnog vaginalnog imuniteta

Pregled i terapija za lečenje vaginoza su osnova, ali je činjenica da postoji manjak informacija koje će ti pomoći da razumeš način na koji tvoja vagina održava imunitet. Ovaj Vodič će ti pomoći da naučiš sve o tome šta treba da radiš i kako da živiš da bi stvaranje vaginoza svela na minimum. Naučićeš da kontrolišeš kiselost vagine i kako da je održavaš i uz pomoć ovog Vodiča će ti to biti vrlo jednostavno, a što je najbolje, uvek ćeš moći da se podsetiš svih bitnih informacija, jer kada jednom kupiš Vodič, imaš ga do kraja života.