Photography of Dr.Marija Ristic

Ja sam Marija Ristić, doktor medicine, zaljubljenik u prirodu čovečijeg tela, začetnik primene fizičke aktivnosti kao leka (za prolaps karličnih organa, hemoroida, bežanja mokraće, gasova i stolice, bolnih odnosa, prošerenih vena...) i strastveni edukator u oblasti najintimnije sfere zdravlja žene.

Photography of Dr Marija Ristic

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu sam završila 2016.godine, druga po redu u generaciji. Dve godine pre toga sam svoja znanja o fitnesu počela da stičem kao zdravstveni saradnik fitnes kluba Motion u Beogradu, gde sam i stekla licencu fitnes trenera. Iza sebe imam sedam godina istraživačkog rada koncentisanog u polju fizičke aktivnosti kao terapije.

Photography of Dr Marija Ristic

Kako sam i sama imala zdravstvenih problema poput hemoroida koji su trajali polovinu mog života, analnog prolapsa, proširenih vena, prolapsa mokraćne bešike i materice, stvorila se inspiracija da kreiram fitnes program koji će dati lekovite rezultate u lečenju ovih i sličnih tegoba.

Photography of Dr Marija Ristic

Moj cilj je da svojim fitnes programom, vodičima i edukacijama, omogućim ženama da se upoznaju sa svojim telom i sa svojom prirodom, koju će naučiti da neguju u skladu sa istom, da poboljšaju ili trajno uklone probleme koji im svakodnevno narušavaju kvalitet života, i da sebi na taj način omoguće uživanje u sebi kroz visok nivo kvaliteta zdravlja.