Program DOĐI SEBI
Check icon photo
Program se sastoji iz 3 segmenta
Check icon photo
Program je u video formatu
Check icon photo
Sve vežbe izvodim uz detaljno uputstvo
Check icon photo
Svi snimci su titlovani kako bi žene sa oštećenim čulom sluha, takođe mogle da treniraju
Check icon photo
Program se kupuje samo jednom i pristup programu je neograničen

Program DOĐI SEBI je osmišljen kao prvi korak u osvešćivanju, povezivanju i jačanju fizičkog i energetskog centra tela žene. Ovo radimo kroz povezivanje uma sa telom, i uvežbavanje samokontrole tela kroz disanje i pokret.
Program se sastoji iz 3 segmenta.

POKLON: kao poklon uz ovaj program dobijaš video Vodič za vaginalni samopregled mišića karličnog dna uz pomoć koga ćeš još jasnije adresirati probleme koje imaš, ali ujedno i pratiti svoj napredak.

Icon of step number one

Prvi segment obuhvataju vežbe raspoređene u 5 nivoa, počevši od vežbi disanja i osvešćivanja karličnog dna (fitnes vagine) do vežbi za celo telo, u kojima povezujemo karlično dno sa svim ostalim mišićima na telu, radeći na snazi i balansu centra tela.

Icon of step number two

Drugi segment čine vežbe za opuštanje vagine, tj.celog tela. Kako smo svedoci užurbane svakodnevnice i kako sami živimo istu, tako to ima negativan uticaj na naše celokupno zdravlje i diskonektovanost od uma i tela. Zato je tu ovaj vodič, da te vrati u telo i pomogne ti da svakoga dana utičeš na smanjenje stresa u tebi.

Icon of step number three

Treći segment čine vežbe  istezanja i mobilnosti za celo telo. Ove vežbe su tu da kroz pokret neguju zdravlje i pokretljivost zglobova, kao i mišića koji su sastavni deo lokomotornog sistema. Uz pomoć njih ćeš uspeti da svakoga dana ubrzaš cirkulaciju svog tela i dobiješ nalet pozitivne energije.

Bez obzira na to šta te muči, ovo je prvi korak koji preduzimaš da dođeš sebi, da ponovo prodišeš, da krv prostruji kroz zapuštene delove i da započneš proces osvešćivanja i ojačavanja iznutra, jer je to jedini pravi put.

POPUSTI NA PAKETE!!!
Check icon photo
Program DOĐI SEBI i ciklus edukacija 235,8e (uračunatih 20% popusta)
Check icon photo
Program DOĐI SEBI i video Vodič za smirivanje upaljenih hemoroida 143,5e (uračunatih 50% popusta)
Check icon photo
Program DOĐI SEBI, snimak S-MASTERKLAS (predavanje o libidu, predavanje o bolu, čas fitnesa za klitoris)(30%⬇) i snimak edukacije VAGINA U BALANSU + gratis pdf Vodič Vagina u Balansu(50%⬇) 🌸 225,7e
Check icon photo
ŽELIM SVE paket: program DOĐI SEBI, ciklus edukacija, Video Vodič za smirivanje upaljenih hemoroida, S-MASTERKLAS, Vagina u balansu, za ukupno 299e!🚀💣